FAQ- Antwoord op je vraag

Hoe ver van tevoren moeten we jou boeken?


Omdat ik een vaste baan heb naast de fotografie, heb ik helaas beperkte ruimte voor fotoshoots. In het bruidsseizoen neem ik weinig fotoshoots aan, zodat ik mijn volle aandacht kan richten op de bruidsparen. Reserveer tijdig een fotoshoot om teleurstelling te voorkomen.
Hoeveel kost een fotoshoot?


Kijk onder het kopje 'investment' voor de desbetreffende shoot.
Ik lees dat we na de fotoshoot digitale foto's ontvangen. Kunnen we ook foto's laten afdrukken bij jou?


Ik lever jullie de foto's per e-mail inclusief het webadres van een professionele fotodrukkerij. Op deze manier kunnen jullie zelf foto's bestellen in een haarscherpe kwaliteit.
Kunnen we extra digitale foto's nabestellen?


Dat kan zeker. De kosten voor extra digitale foto's zijn als volgt: - 8 euro per hoge resolutie foto - 10 extra hoge resolutie foto's voor 70 euro.
Wat is de beste tijd van het jaar voor een fotoshoot?


Ik fotografeer in principe altijd buiten, met uitzondering van pasgeboren baby's. Ik fotografeer het hele jaar buiten, maar ik merk dat veel klanten graag in het voorjaar of in de zomer foto's willen maken. En dat is eigenlijk best zonde. De herfst, met zijn prachtige kleuren, is een prachtig decor voor een shoot. Helemaal wanneer het zachte zonnetje schijnt. En ook de winter is echt fantastisch, wanneer je wolkjes kan blazen in de kou! Dit geeft een tof effect op de foto's. Zorg bij kleine kinderen wel voor meerdere laagjes kleding, een toffe muts, etc.
PS: Uiteraard kan een familiyshoot ook in jullie huis. Het is wel prettig dat er voldoende daglicht is.
We willen graag met onze hele familie op de foto. Fotografeer jij ook grote groepen?


Ik fotografeer tot maximaal 15 personen.
De shoot zit er op. Hoe gaat het daarna in zijn werk?


Ik streef er naar om de foto's binnen twee weken na de shoot te bewerken. Jullie ontvangen vervolgens een online galerij met persoonlijk password. In deze galerij kunnen jullie je favoriete foto's selecteren. Zodra jullie een defintieve keuze hebben gemaak verstuur ik jullie favorieten in hoge resolutie per e-mail. Jullie ontvangen na de shoot een factuur. Zodra de factuur betaald is lever ik de foto's.
Ik wil graag een waardebon bij jou bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk?


Ik hoor graag voor welk bedrag jij een waardebon wilt bestellen. Dit is mogelijk vanaf 50 euro. Voor de waardebon zelf vraag ik een vergoeding van 5,00 euro.
We hebben een shoot bij jou geboekt, maar HELP! wat trekken we aan?!


Ik geef jullie per e-mail kledingtips voorafgaand aan de shoot. Ook wissel ik mijn telefoonnummer met jou uit zodat we kunnen appen over de kleding, wanneer je dat prettig vindt. Stuur mij gerust wat foto's als je twijfelt! Ik denk graag met je mee.
We willen liever niet dat onze foto's online worden gedeeld. Kan dat?


Dat kan zeker. Ik hoor dit graag voorafgaand aan jullie shoot, zodat ik hier na die tijd rekening mee kan houden.

194A8272.jpg
194A8458.jpg
FAQ
194A8284.jpg