top of page

NEWBORN SHOOT

Swipe om meer foto's te zien >>>

Werkwijze

VOORBEREIDING

Je wilt een newbornshoot boeken, maar hoe oud moet je kindje daar eigenlijk voor zijn? Het is verstandig om tijdens je zwangerschap contact met mij te leggen. Op die manier kan ik alvast informatie met je uitwisselen en een plekje reserveren in mijn agenda. Zodra je kleintje is geboren prikken we de definitieve datum. Het allerbelangrijkste is namelijk: hoe gaat het met jullie na de bevalling? Afhankelijk daarvan plannen we een afspraak in. In de eerste twee weken slaapt je kindje veel, daarom kan je een shoot goed plannen tussen de 5 en 14 dagen. Rond de twee tot drie weken krijgen veel baby's last van babyacne. Vanaf vier weekjes kunnen er ook nog hele mooie foto's gemaakt worden. Je kindje zal dan misschien iets helderder zijn, maar dat is ook heel erg leuk. 

Tijdens het boeken van de shoot vraag ik je een korte vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op de shoot en jullie beter leer kennen. In deze e-mail staat ook een link naar kledingadvies. Kleding is erg bepalend voor foto's, maar het is zeker niet noodzakelijk om een gehele nieuwe garderobe aan te schaffen. De newbornshoot zal in principe thuis plaats vinden, tenzij het zomer is (en warm) en jullie dit buiten willen doen. 


In de week voorafgaand aan de fotoshoot neem ik contact met je op.
Leg vooral eerder contact met mij als je vragen hebt. Dit mag via de e-mail of WhatsApp. 


 

TIJDENS DE SHOOT

Yes het is zover! Misschien vind je het spannend of ben je bang dat je kleintje alleen maar gaat huilen. Don't worry! Ik ben heel wat gewend. De bedoeling van de shoot is vooral dat deze relaxed is, dus we nemen alle tijd. Ik plan zo'n 1,5 uur voor de shoot. Mocht je tussendoor je kindje willen voeden dan kan dat uiteraard. Persoonlijk vind ik dit altijd een heel intiem moment en prachtig om vast te leggen. De keuze ligt uiteraard bij jou. Ik zal tijdens de shoot wat aanwijzingen geven en schiet zoveel mogelijk pure momenten. Je hoeft dus niet in de camera te kijken. Op die manier creëer ik natuurlijke foto's met liefdevolle blikken, zodat je met veel plezier terug zult kijken naar de shoot.

NA DE SHOOT

De shoot zit er alweer op. Hopelijk vonden jullie het gezellig! Nu is het wachten op de foto's. En wachten duurt áltijd lang ;) Mijn streven is om de foto's binnen 3 weken te leveren. Zodra de foto's klaar zijn ontvangen per e-mail een online galerij met daarin een ruime selectie aan bewerkte foto's. De foto's zijn veelal bewerkt in kleur, maar er zitten ook een aantal zwart-wit foto's tussen. In deze galerij kunnen jullie eenvoudig jullie favorieten selecteren. Naar aanleiding van jullie selectie bepalen jullie het pakket.
Klik hier voor meer informatie over de verschillende tarieven en het aantal foto's.  

Nadat jullie de foto's hebben gekozen zal ik de factuur versturen. Na de betaling ontvangen jullie de foto's digitaal in hoge resolutie. Ik stuur hierbij ook altijd adresjes mee waar jullie de foto's het beste kunnen afdrukken, zodat jullie de foto's ook kunnen printen of aan de muur kunnen hangen, want geloof mij: dat wil je! 


 

Dicht tegen je aan, veilig in je armen. Kleine handjes en voetjes. Uren kan je naar je kleintje staren. 

Jaro.4.4.jpg
bottom of page