top of page

GEZINSSHOOT

Swipe om meer foto's te zien >>>

VOORBEREIDING

Werkwijze

Je hebt een shoot geboekt en de datum staat vast. Hoe nu verder? Ik stuur je een e-mail met informatie toe. Hierin vraag ik je een korte vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op de shoot en jullie beter leer kennen. In deze e-mail staat ook een link naar kledingadvies. Kleding is erg bepalend voor foto's, maar het is zeker niet noodzakelijk om een gehele nieuwe garderobe aan te schaffen. Ook overleggen we waar jullie het liefste willen shooten.

In de week voorafgaand aan de fotoshoot neem ik contact met je op, want ik doe een buienradarcheck. In het ergste geval (bij regen) moeten we de shoot verplaatsen. Gelukkig gaat het 9 van de 10x door. Leg vooral eerder contact met mij als je vragen hebt. Dit mag via de e-mail of WhatsApp. 

 

TIJDENS DE SHOOT

Yes het is zover! Misschien vind je het spannend of ben je bang dat je kids zich niet zullen gedragen. Don't worry! Ik ben heel wat gewend. De bedoeling van de shoot is vooral dat deze relaxed zal zijn en dat jullie als gezin een leuk uitje hebben. We wandelen een stukje, jullie mogen veel knuffelen met elkaar, een dansje doen of ik bedenk een leuk spelletje. Ik vang die pure momenten wel en jij hoeft dus niet in de camera te kijken. Op die manier creëer ik natuurlijke foto's met liefdevolle blikken, zodat je met veel plezier terug zult kijken naar de shoot.

NA DE SHOOT

Laat mij deze momenten voor altijd vastleggen.
Knuffelen, dansen en klieren met papa en mama.

Fam.Uilen.14.jpg

De shoot zit er alweer op. Hopelijk vonden jullie het gezellig! Nu is het wachten op de foto's. En wachten duurt áltijd lang ;) Mijn streven is om de foto's binnen 3 weken te leveren. Zodra de foto's klaar zijn ontvangen per e-mail een online galerij met daarin een ruime selectie aan bewerkte foto's. De foto's zijn veelal bewerkt in kleur, maar er zitten ook een aantal zwart-wit foto's tussen. In deze galerij kunnen jullie eenvoudig jullie favorieten selecteren. Naar aanleiding van jullie selectie bepalen jullie het pakket.
Klik hier voor meer informatie over de verschillende tarieven en het aantal foto's.  

Nadat jullie de foto's hebben gekozen zal ik de factuur versturen. Na de betaling ontvangen jullie de foto's digitaal in hoge resolutie. Ik stuur hierbij ook altijd adresjes mee waar jullie de foto's het beste kunnen afdrukken, zodat jullie de foto's ook kunnen printen of aan de muur kunnen hangen, want geloof mij: dat wil je! 


 

Later als ze groot zijn kunnen jullie samen terug kijken naar deze dierbare momenten... 

17913271895376956.jpg
bottom of page