top of page

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Swipe om meer foto's te zien >>>

Werkwijze

VOORBEREIDING

Je hebt een shoot geboekt en de datum staat vast, maar hoe nu verder? Ik stuur je een e-mail met informatie toe. Hierin vraag ik je een korte vragenlijst in te vullen, zodat ik mij kan voorbereiden op de shoot en jullie beter leer kennen. In deze e-mail staat ook een link naar kledingadvies. Kleding is erg bepalend voor foto's, maar het is zeker niet noodzakelijk om een gehele nieuwe garderobe aan te schaffen. Tijdens het eerste contact overleggen we ook waar je het liefste wilt shooten.

In de week voorafgaand aan de fotoshoot neem ik contact met je op, want ik doe een buienradarcheck. In het ergste geval (bij regen) moeten we de shoot verplaatsen. Gelukkig gaat het 9 van de 10x door. Leg vooral eerder contact met mij als je vragen hebt.
Dit mag via de e-mail of WhatsApp. 


 

TIJDENS DE SHOOT

Yes het is zover! Misschien vind je het spannend en zie je er best een beetje tegen op. Don't worry! Ik probeer je op je gemak te stellen.De bedoeling van de shoot is vooral dat deze relaxed is, dus we gaan lekker kletsen tussen de foto's door. We wandelen een stukje en gaan op verschillende plekjes shooten. Ik vang graag de pure momenten en je hoeft niet in de camera te kijken. Op die manier creëer ik natuurlijke foto's, zodat je met veel plezier terug zult kijken naar de shoot.

Simone.71.jpg

NA DE SHOOT

De shoot zit er alweer op. Hopelijk vond je het gezellig! Nu is het wachten op de foto's. En wachten duurt áltijd lang ;) Mijn streven is om de foto's binnen 3 weken te leveren. Zodra de foto's klaar zijn ontvang je per e-mail een online galerij met daarin een ruime selectie aan bewerkte foto's. De foto's zijn veelal bewerkt in kleur, maar er zitten ook een aantal zwart-wit foto's tussen. In deze galerij kun je eenvoudig je favorieten selecteren. Naar aanleiding van je selectie bepaal je het pakket. Klik hier voor meer informatie over de verschillende tarieven en het aantal foto's.  

Nadat je de foto's hebt gekozen zal ik de factuur versturen. Na de betaling ontvangen je de foto's digitaal in hoge resolutie. Ik stuur hierbij ook altijd adresjes mee waar je de foto's het beste kunnen afdrukken, zodat je de foto's ook kan printen of aan je muur kunt hangen, want geloof mij: dat wil je! 


 

Trek je mooiste jurk aan en shine!

Kim.70.jpg
bottom of page