Hi,


Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! 

Ik ben Joyce Netteb en geboren in 1987.
 Getrouwd met de liefste en inmiddels 2 kids (+ ik 1 bonusdochter) rijker.
Ik hou van de natuur en kan echt genieten van een lekkere wandeling of bootcampronde door het bos. Soms zou ik wel wat sportiever willen zijn, maar ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Ik kan de halve marathon in ieder geval wel afstrepen: die heb ik in 2016 gelopen samen met manlief :)  

Italië is mijn favoriete vakantiebestemming en ik kan echt genieten van een gezellige avond met familie/ vrienden aan de eettafel onder het genot van een glas wijn.

Fotograferen is iets wat ik heel graag doe. Al vanaf dat de kids klein zijn fotografeer ik in en rondom huis. Inmiddels is mijn hobby wat ' uit de hand gelopen'  en fotografeer ik ook andere gezinnen en bruidsparen. Soms best lastig plannen naast een 24-urige baan en een gezin, maar ik haal er veel voldoening uit!

 

Ik hou enorm van details fotograferen. Die kleine babyhandjes, die fijne knuffel van je zoontje of die schaterlach van je puber. Een detail van die prachtige bruidsjurk of de traan van de vader van de bruid. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder en ik leg ze graag vast!
Ik kan mijn stijl het beste omschrijven als puur en ongedwongen. Ik hou niet van gemaakte foto's en volgens mij ben ik niet de enige ;) Boek je een shoot bij mij dan verzeker ik je dat jullie je op je gemak gaan voelen voor mijn camera. Ik ga graag met jullie mee op avontuur!

Liefs Joyce


PS: twijfel je over een shoot boeken? Kijk eens in mijn lookbook voor mijn werk

 

Foto's zijn gemaakt door Salted Photography

© 2019  by Joyce Netteb

KVK 70831661

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round