top of page
012A4502.jpg

Foto is gemaakt door Sharon Woesthuis Photography

Hi,


Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! 

Dit ben ik, Joyce Netteb, 37 jaar, getrouwd met de liefste en mama van 2 kids (+ 1 bonusdochter). Ik zie er niet altijd zo uit hoor, met losse haren en een mooie jurk aan ;) Als jullie voor mijn camera staan heb ik mijn haar meestal vast in een staart. Lekker praktisch!

Ik houd van de natuur en kan echt genieten van een lekkere wandeling door het bos. Soms zou ik wel wat sportiever willen zijn, maar ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Ik kan de halve marathon in ieder geval wel afstrepen: die heb ik jaren geleden gelopen samen met manlief :) Ik zou hem ooit nog wel weer een keer willen lopen.

Ik ben gek op vakantie (maar wie eigenlijk niet?) Italië is mijn favoriete vakantiebestemming. Ik heb hieronder wat fotootjes toegevoegd van een vakantie van 2018 en 2022. En ja.. op vakantie zie je mij in de stadjes bijna altijd met een fotocamera ;) 
Ik kan echt genieten van een gezellige avond met familie/ vrienden, kaarsjes aan en lekker eten onder het genot van een goed glas wijn. Oh en Tony's chocolade salted caramel is ook favorietje 
hoor!

 

 

_MG_1177.jpg

Fotograferen is iets wat ik heel graag doe. Al vanaf dat onze kids klein zijn fotografeer ik in en rondom huis. Inmiddels is mijn hobby wat ' uit de hand gelopen'  en fotografeer ik ook andere gezinnen en bruidsparen. Soms best lastig plannen naast een 24-urige baan en een gezin, maar ik haal er veel voldoening uit!
 

Ik houd enorm van details fotograferen. Die kleine babyhandjes, die fijne knuffel van je zoontje of die schaterlach van je puber. Een detail van die prachtige bruidsjurk of de traan van de vader van de bruid. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder en ik leg ze graag vast! Ik kan mijn stijl het beste omschrijven als puur en ongedwongen. Ik houd niet van gemaakte foto's en volgens mij ben ik niet de enige ;) Boek je een shoot bij mij dan verzeker ik je dat jullie je op je gemak gaan voelen voor mijn camera. Ik ga graag met jullie mee op avontuur!

Liefs, Joyce

bottom of page