W E D D I N G - Y & B

Tip: als je alleen maar plaatjes wilt kijken scroll dan door naar beneden ;)

Hoe fijn is het als het bruidspaar in dezelfde woonplaats woont als de fotograaf? Héél fijn! En hoe fijn is het als het bruidspaar een supertof huis heeft gekocht met hoge ramen? Extra fijn, want het geeft sfeer op foto's én het zorgt voor heel fijn daglicht. (Voor de brides-to-be onder ons: dit is erg belangrijk wanneer je een ruimte uitzoekt om je klaar te maken!) Yvonne maakte zich 's ochtends klaar in het huis waarvan het stel sinds een aantal dagen de sleutel hadden gekregen. Ik was erbij en schoot mooie sfeerplaatjes. Zo schreef Yvonne haar persoonlijke woorden voor Bernhard vanuit haar kladje nog even over in een net briefje ;) Bernhard maakte zich klaar in zijn ouderlijk huis. Ik was er niet bij, maar de videograaf wel. Nadat Yvonne door haar moeder werd geholpen om haar prachtig jurk aan te trekken was het bijna zover!

Bernhard kwam aan in een knaloranje camperbusje. Hoe tof! Na wat emotionele momentjes bij de voordeur en binnen in huis zijn we even snel de achtertuin in gegaan om wat shots te maken met de mooie herfstkleuren van de bomen. Daarna vertrokken we naar de boerderij van Bernhard en zijn ouders. De instap in de bus was wat lastig met zo'n mooie jurk, dus zelfs aan een trapje was gedacht. Eenmaal op de boerderij aangekomen mocht een foto met koe natuurlijk niet ontbreken! Het was wel even een spannend momentje toen Bernhard de koe vasthield in zijn nette pak, maar daar is gelukkig niets van te zien op de foto ;) Vervolgens vertrokken we naar Hoogeveen om toch eerst binnen wat foto's te maken, aangezien er af en toe wat regen viel. We stapten binnen in een oude leegstaande school, waar we stoere plekjes vonden om foto's te maken. Daarna zijn we terug gereden richting Oud-Avereest, om eerst nog even de heide op te gaan voor wat foto's in de natuur. (Ik check op zo'n dag altijd de buienradar en probeer erg creatief met de locaties om te gaan. Als het maar even droog is maken we wat foto's in de natuur, want die mogen eigenlijk niet ontbreken!) Het feest vond plaats in De Boerderij van camping Si-Es-An in Balkbrug. Toen het bruidspaar aan kwam rijden stonden de gasten buiten te wachten met mooie zelfgemaakte lintjes. Binnen stond de bruidstaart al klaar, evenals allemaal andere zelfgemaakte taarten! De groepsfoto's mochten niet ontbreken, dus ook die hebben we tussendoor nog met familie en vrienden gemaakt. Daarna werd er nog een heel grappig filmpje laten zien door de familie en gingen de gasten aan tafel voor het lopende buffet. Ik vertrok vanaf dat moment naar huis (ja, lekker dichtbij;) om even te eten en daarna door naar de Plantagekerk in Zwolle te rijden voor het kerkelijk huwelijk. De Plantagekerk is een prachtig grote kerk en Yvonne was weer erg creatief geweest met slingers. Wauw wat gaf dat een sfeer! Check de foto's voor deze geweldige dag! (Onderaan deze blog staat meer informatie over de personen en bedrijven die hebben meegewerkt aan deze dag)

Jurk: Bruidsatelier 't Voorhuus

Locatie feest: De Boerderij - Camping Si-Es-An in Balkbrug Bruidstaart: Ginets Taarthuis Kerk: Plantagekerk in Zwolle Videograaf: Vision Air- Johan Pielman

© 2019  by Joyce Netteb

KVK 70831661

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round