F A M I L Y - Mommy & Me

Op een prachtige donderdagochtend in mei sprak ik af met Maaike en haar dochtertje Olivia. Ze kwamen helemaal vanuit Hilversum naar Ommen voor een fotoshoot met z'n tweetjes. Zo bijzonder en leuk! We spraken af op de Sahara. Voor kleine (en grote) kinderen is dit een enorm relaxte plek.

Zand tussen je tenen, lekker knuffelen samen, van de heuvels af rennen, hand in hand lopen en in het zand spelen. Het was echt genieten! De mooie Olivia vond het zelfs zo leuk dat ze nog op de Sahara wilde blijven toen de shoot klaar was.

Kijk mee voor een impressie van deze ochtend...

Wie je op deze foto's niet ziet is mijn zoontje. Hij was er die ochtend door een ongelukje (val op zijn tand) ook bij, waardoor ik hem noodgedwongen mee moest nemen naar de shoot. Hij heeft zich prima vermaakt op een kleedje met wat auto's. Toen de shoot klaar was liep hij heel schattig met zijn rugtasje de berg op. En Olivia ging hem achterna.

© 2019  by Joyce Netteb

KVK 70831661

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round